DKK 100,00

Særforedrag - tv-direktøren takker af 10/3

10.03.2016 kl. 18:30 TV MIDTVEST, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

”Stationsforstanderen” takker af. Kom til særarrangement og få TV MIDTVEST’s historie i levende billeder fortalt eksklusivt af tv-direktør Ivar Brændgaard, der efter 27 år stopper til sommer. Han har været med hele vejen og er nu klar til at indvi interesserede i alle anekdoterne og historierne bag TV MIDTVEST.

TV MIDTVEST’s direktør takker af

– kom på besøg og få 27 år tv-historie i ord og billeder


TV MIDTVEST’s direktør gennem hele tv-stationens levetid stopper til sommer. I den forbindelse inviterer tv-direktør Ivar Brændgaard til særarrangement i stationens multimedie-biograf i Holstebro.

Ivar Brændgaard har som ”stationsforstander” været med hele vejen, når det handler om regional-tv i Midt- og Vestjylland. Han var med, da TV MIDTVEST sendte første gang den 1. oktober 1989, og han har siden da brugt størstedelen af sine vågne timer i midt- og vestjydernes og tv-mediets tjeneste.

Her på falderebet har han skruet en aften sammen i ord og billeder. En aften fyldt med anekdoter og nøje udvalgte tv-klip fra en lang tv-historie.

- Jeg er, præcis som alle medarbejderne på TV MIDTVEST, stolt af vores landsdel. Vi gør alt for at skildre midt- og vestjyderne i hverdag og fest, i lyst og nød. Og det er der gennem årene kommet mange fantastiske tv-historier og anekdoter ud af. Det forsøger jeg at komprimere ved disse særarrangementer, forklarer den afgående ”stationsforstander” Ivar Brændgaard.

Han har fundet nogle af de indslag frem, som kun TV MIDTVEST kan lave dem. Nyheder, som viser stationens særpræg. Begivenheder, hvor TV MIDTVEST har været på pletten. Og billeder, der er betagende, fordi de er filmet så godt.

Stationsforstanderen vil gerne vise, at TV MIDTVEST vægter stærke følelser, lune og den gode fortælling, men at TV MIDTVEST også altid har turdet gå planken ud – også selv om det er med fare for at dumme sig. Kom og få en billedrig fortælling/oplevelse og anekdoterne fra 27 års virke på TV MIDTVEST og i TV2-familien.

Det koster 100 kr. per person.

Program:

Kl. 18.30 Velkommen – TV MIDTVEST’s historie i ord og billeder del I

Kl. 19.30 Vi ser dagens 19.30-nyheder med mulighed for at stille aftenens studievært spørgsmål efter udsendelsen

Kl. 20.15 Kaffe, frugt og kage

Kl. 20.30 TV MIDTVEST’s historie i ord og billeder del II

Kl. 21.30 Tak for i aften. Mulighed for rundvisning for de gæster, der ikke har set tv-stationens studier mv.