DKK 100,00

Besøg TV MIDTVEST

23.03.2017 kl. 18:30 TV MIDTVEST, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Kom med bag kameraet på din regionale tv-station. Oplev hvordan dagens nyheder bliver til, se TV på den store skærm, og få en guidet tour helt ind i studierne i mediehuset og mød bl.a. dagens studievært.

Kom med bag kameraet på TV MIDTVEST

En del af mediehuset TV MIDTVEST er Medietanken. Her byder vi velkommen i den store lyse foyer indrettet med bar, caféborde og Mediebutik, hvor I bl.a. kan købe TV MIDTVEST relaterede artikler.
Besøg TV MIDTVEST og få hele historien om tv-stationen
I kan roligt læne sig godt tilbage i en af de 96 bløde biografstole i den imponerende multimediesal, når I besøger TV MIDTVEST. Her opleves det nye og spændende show i ord og levende billeder på det 8 x 4,5 meter store lærred. Dagens vært tager jer gennem både historien om tv-stationen og med bag kameraet, når dagens nyheder bliver produceret. Hør om studieværtens arbejdsdag og følg journalisten og fotografen, som laver optagelser og redigerer et program, der senere skal sendes på MOKKA.
Rundtur på tv-stationen
Undervejs bliver der også tid til en pause med kaffe og the, kage, frugt og chokolade, og naturligvis får I som gæst også en guidet tour på stationen, hvor I både oplever redaktionen og kommer helt ind i tv-studierne.