DKK 50,00

Kom tæt på hypnose

03.02.2017 kl. 19:30 TV MIDTVEST, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,00

Kom med til et live hypnoseshow og prøv et par røntgenbriller, der kan se igennem tøj. Måske får du chancen for at samle en 100 kr. seddel, der ligger lige foran dig, op. - Hvis du kan, må du beholde den. Drik dig plørefuld – i vand. Det giver ikke tømmermænd og er væsentligt sundere end alkohol, men effekten er den samme! I hvert fald når du er under hypnose. Showet varer halvanden time og sendes direkte på TV.

Hvis du ikke tror på ovenstående, så mød frem og få en oplevelse, man ikke får hver fredag aften. Alt bliver lagt åbent frem. Den direkte TV transmission begynder samtidig med showet i Medietanken, kl. 19.55. Dvs. publikum i salen ikke er præget på forhånd, og alle er velkomne. Det er hypnose i sin rene form, uden redigering, særligt udvalgte personer eller manipulation.

Du vil være med til at skrive dansk TV historie, da det formentlig er første gang nogensinde at en hypnotisør vil forsøge at hypnotisere publikum igennem en skærm. Så se med, hvis du tør – eller bedre: Kom med til showet i Medietanken. Så vil du nemlig også have mulighed for at give Hypnotisøren fra Skive, Lasse Kvist en udfordring eller stille ham et spørgsmål om hypnose.

Billetprisen er 50 kr. pr. person. Og så byder vi på underholdning i særklasse og en lille forfriskning efter showet. Billetterne sælges efter først til mølle princippet, så book en plads til dig og dine venner så hurtigt som muligt.