DKK 75,00

Nyt Liveshow med Hypnotisøren fra Skive

02.03.2018 kl. 19:15 Multimediesalen, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 75,00

Kan du huske Skeptiker Keld, Chili Pigen og Michael, der kaldte sig Connie? Det var nogle af dem, der kom på scenen ved det første liveshow med Hypnotisøren fra Skive. Nu gentager vi succesen og sender det hele direkte på Mokka og Facebook. Men denne gang får en del af showet et okkult twist. Det kommer bl.a. til at handle om ånder og spøgelser. Og vi kan lige så godt være ærlige: Vi snyder dig. Vil du vide hvordan? Så kom til showet 2. marts kl. 19.15 i Medietanken ved TV MIDTVEST i Holstebro.

Er du fascineret af det mystiske – men har svært ved at tro på det? Så vil hypnoseshowet være lige noget for dig. Vi kommer i kontakt med ånder, eller i hvert fald vil det se sådan ud. Men i virkeligheden ligger der noget helt andet til grund.

Det bliver en aften, der byder på oplevelser udover det sædvanlige, og samtidig får man et indblik i en verden, der er meget svær at forstå.

Ligesom det første liveshow, bliver det hele lagt åbent frem. Publikum bliver ikke præget på forhånd, og alle er velkomne.

Showet begynder kl. 19.15, men vises først på Mokka fra kl. 19.55. Hele optakten, hvor Lasse Kvist forklarer om hypnose og finder frem til de mest egnede ”ofre” vises live på Facebook, så man kan følge med i, at der ikke foregår snyd. Hele showet varer ca. to timer og billetterne koster 75 kr.