DKK 50,00

Golfaften på TV MIDTVEST

26.02.2018 kl. 19:00 Multimediesalen, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,00

Oplev en spændende golfaften i Medietanken ved TV MIDTVEST i selskab med stationens ældste medarbejder Kai Hartmeyer, der slog de første golfbolde i 1974 på en bar mark i Skive.

Siden er det gået slag i slag på baner i hele verden. Kai Hartmeyer er i dag aktiv medlem af Sportsjournalisternes Golfklub, og spiller til daglig i Nordvestjysk Golfklub i Thy.

I løbet af aftenen vil Kai Hartmeyer vise TV klip fra nogle sine mange Golfrejser, og fortælle om nogle af de store oplevelser med golf.

Han ville også fortælle om den planlagte bus-golfrejse til sommer, i samarbejde med Hanstholm Rejser. Turen går til Nordtyskland til det hyggelige Golfpark Strelasund  med fri golf på to flotte baner.

Alle med et golfmedlemsskab, kan være med. Der er ingen handicapbegrænsning.

Man bor i moderne værelser, der ligger lige ved siden af de to banerne. Det samme gør den hyggelige restaurant og wellness-center, der er fri afbenyttelse.

Du kan se mere om rejsen på tvmidtvestplus.dk.

Og så vil Kai Hartmeyer også fortælle om en "vild ide" til en Golfrejse for livet, i sommeren 2019.

Der bliver i aftenens løb en golfquiz, hvor du bl.a. kan vinde et dusin golfbolde.

Aftenen starter med en lille rundvisning på TV stationen, og her vil Kai Hartmeyer fortælle små anekdoter fra de mange år på TV MIDTVEST, siden starten i 1989.