DKK 100,00

Hjerneviskerne

08.09.2018 kl. 20:00 Støberimuseet, Nykøbing M
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

En hjernehvisker er en person, der anvender kommunikationsstrategier, tankelæsning, psykologi og hypnose til at skabe en positiv forandring. samt underholde med tankevækkende shows.

Og der er netop hvad hypnotisør, Lasse Kvist og tankelæser, Mikkel Gundersen gør. I forbindelse med optagelserne af en TV-serie af samme navn, laver makkerparret en række shows rundt omkring i landsdelen. Lørdag d. 8. september laver de et show, der tager udgangspunkt i janteloven. Showet opføres i det gamle jernstøberi i Nykøbing, hvor faderen til forfatteren af Janteloven, Aksel Sandemose, arbejdede. 

 

Lasse Kvist er også kendt som Hypnotisøren fra Skive, og har lavet flere udsendelser på TV MIDTVEST. Mikkel Gundersen har bl.a. været konsulent for Rune Klan og Ørkenens Sønner, og holder flere foredrag om hjernen. Så det er to meget kompetente entertainere, du kan opleve i et lille intimt og stemningsfyldt rum. En af pointerne i showet er at hjernen ikke hører ordet ikke. Eksempel: Du må IKKE tænke på en hammer! - Med det in mente, så prøv at læse janteloven igen.

 

Showet er et led i TV-optagelser, så du må forvente at komme i fjernsynet.