DKK 200,00

Guldjakken – fra Struer til Hall of Fame

13.11.2018 kl. 19:00 TV MIDTVEST, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 200,00

Et kamera fulgte Morten Andersen hele vejen, da den tidligere Nfl-kicker sidste år blev indlemmet i Pro Football Hall of Fame. Optagelserne er blevet til en dokumentarfilmen 'Guldjakken – fra Struer til Hall of Fame'.

Mød Morten Andersen, når han og Jimmy Bøjgaard tager på tur rundt i Danmark i november for at vise og tale om biograffilmen.

For første gang nogensinde får Nfl-fans et indblik i, hvordan det er at blive indlemmet i Pro Football Hall of Fame. Da Morten Andersen for et år siden blev udødeliggjort i Canton, Ohio, havde den danske Nfl-kicker fotograf Claus Frederiksen i hælene bag kulisserne, og det er der kommet en dokumentarfilm ud af. ’Guldjakken – fra Struer til Hall of Fame’.

”Det, der sker foran kulissen, har været dokumenteret masser af gange af NFL Network, men det at komme bag kulissen, syntes jeg, kunne være spændende for fans at se. Det er der ingen, der har set før, for ingen har haft adgang til det tidligere,” fortæller Morten Andersen.

”Vi har lavet optagelser i Canton, New Orleans og hyldesten i Struer efterfølgende. Det er ikke et oprids af Mortens 25 år i NFL plus det, der skete bagefter. Selvfølgelig fylder det også noget, men det er koncentreret omkring de tre ting, så Nfl-fans vil kunne sætte sig helt ind i det hele, mens de, der ikke følger NFL så tæt, også vil kunne fornemme, at vi nu er inde bagved, og at det er noget unikt. Det er i hvert fald det, der er tanken,” siger Jimmy Bøjgaard.


Kilde: NFL Magasinet Tekst: Jeppe Dong Abrahamsen