DKK 100,00

Besøg TV MIDTVEST

31.01.2019 kl. 18:30 TV MIDTVEST, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Kom med bag kameraet på din regionale tv-station. Oplev hvordan dagens nyheder bliver til, se TV på den store skærm, og få en guidet tour helt ind i studierne i mediehuset og mød bl.a. dagens studievært.

Bag kulissen på TV MIDTVEST

Velkommen i det nye mediehus med to studier, redaktionslokaler, multimediesal og en stor lys foyer.

Medietanken

Besøget starter i Medietanken der med den store lyse foyer er indrettet som velkomst- og pauseområde med caféborde og Mediebutik.


Her kan gæster købe TV MIDTVEST programmer og film, foruden diverse drikkevarer og forskellige andre artikler med relation til tv-stationen.

Program

I Multimediesalen er der plads til 96 gæster i biografstole. Her vil man møde aftenens vært, der præsenterer et show i multimediesalen - en blanding af foredrag og små filmklip med bl.a. stationens historie og indslag om produktionen af dagens nyheder og efterfølgende ser vi dagens 19.30-udsendelse på det store lærred.

Herefter er der pause og rundvisning i mediehuset, hvor vi kommer helt ind i studierne og møder dagens redaktionelle personale.

I anden del af programmet går vi bag kameraet på TV MIDTVEST's egen kanal og ser nærmere på produktionen af magasinprogrammer, og vi slutter aftenen af med en række sjove indslag.

Pris pr. person 100 kr. og er inkl. kaffe, kage, frugt og chokolade.