DKK 0,00

Bornholm med Fly - 2019

15.01.2019 kl. 18:30 Medietanken v. TV MIDTVEST, Holstebro
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Bornholm er et stykke anderledes Danmark, der rummer et utal af oplevelser. På rejserne med Bornholm med Fly skal du opleve naturskønne skærgårde, strande, skove, enge, marker, hyggelige byer og ikke mindst en af øens mange rundkirker og spændende spisesteder.

Bornholm med fly tilbyder forlængede weekend- og kvalitetsrejser med fly til den skønne ø Bornholm med afrejse fra Aalborg, Midtjyllands Lufthavn (Karup), Billund og Odense.


Gæsterne er begejstrede:

"Det var alletiders forlænget Weekend! Den super tilrettelæggelse gav ro og tid fra travle hverdage. Vores bedste anbefalinger!".

/Jette og Bent.


"Fin tur min hustru og jeg havde med Bornholm med fly fra Aalborg. Dejlig bytur i Rønne da vi kom derover. Også den store rundtur på øen var en god oplevelse, fin hotel med dejlig mad. Ikke noget at pege fingre af, kan anbefales, god service overalt".

/Jørgen


"En super dejlig oplevelse med glade mennesker, fint sensommervejr, fantastiske guider, historiker og buschauffør, fin logistik, dejlig hotel og personale, hvad kan man ønske sig mere af en ferie, super godt!".

/Bent


Per Hansen, kendt fra TV MIDTVEST, har også været med på turen til Bornholm og er meget begejstret: 

"Det er en genial ide og oplevelserne er mange. Man behøver ikke nødvendigvis opholde sig ti timer - eller mere - i et fly for at få gode oplevelser med hjem", siger han.

Vi tog Per på ordet, så nu er han såmænd med på 4-dages turen med afgang fra Midtjyllands Lufthavn den 22. august med Bornholm med Fly som: Rejseassistent!

Hør meget mere om denne og øvrige afgange på rejseaftenen, hvor vi forventer "assistenten" også dukker op.


Efter arrangementet bydes der på kaffe og kage samt smagsprøver fra klippeøen.