DKK 100,00

Besøg DET NYE TV MIDTVEST

28.11.2013 kl. 18:45 TV MIDTVEST, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Spring køen over og kom ind og oplev det nye TV MIDTVEST. Vi er blevet dobbelt så store og har fået en multimediesal og et fuldautomatisk studie.

Ind i hjertet
af det nye TV MIDTVEST

Velkommen i vores nye hus med to studier, redaktionslokaler, multimediesal og en stor lys foyer.
Direktør Ivar Brændgaard og et par erfarne medarbejdere er vært på udvalgte aftner i perioden 26. november til 11.december og igen fra 6 januar.

Medietanken
En del af det nye TV MIDTVEST er Medietanken, med en stor foyer indrettet som velkomst- og pauseområde med caféborde og Mediebutik.
Her kan gæster købe TV MIDTVEST programmerog film, foruden diverse vand, slik og forskellige andre artikler med relation til tv-stationen.
I Multimediesalen er der plads til 96 gæster i gode stole. Her vil man møde aftnens vært, der kort præsenterer et show på det store lærred.
Det store tv-show indeholder mange forskellige indslag, der viser de mange sider af TV MIDTVEST produktionen og dagens 19:30 udsendelse. Herefter
kommer studieværten i salen og i pausen er gæsterne delt i to hold, der bliver guidet rundt på hele stationen.
Anden del af programmet er, foruden sjove indslag og et gensyn med nogle af de bedste udsendelser på TV MIDTVEST gennem tiden, også en forsmag på nogle af de programmer man som seer vil kunne glæde sig til.
Billet
Prisen for de særlige ”ÅBENT HUS – besøg” er 100,- kr. inkl. kaffe, kage, frugt og chokolade.